Over ons

Hair Pluss Maasmechelen

Gezelligheid is van tel bij Hair Pluss. Het team Hair Pluss werkt in een opperbeste sfeer en dat voelt de klant ook natuurlijk. Ik vertrouw mijn personeel overigens voor 100%. Ze knippen niet alleen van kennis van zaken, ze voelen de klanten ook goed aan, aldus Chris.

Er is parking voor de deur en een tasje lekkere koffie zijn mooie extra's die van een bezoekje aan Hair Pluss een relaxte belevenis maken.

Het hele concept van de kapper als ontspanning is een beetje weg. Wij willen het hier bij Hair Pluss opnieuw invoeren. De mensen weten bijna niet meer hoe ze moeten genieten. Daarom bieden wij onze klanten een verzorgende en deugddoende hoofdmassage aan met topproducten van Bonacure.

Alles staat in teken van de klant. Onze tevreden klanten zijn de beste mond-tot-mondreclame die je je maar kan wensen. Maar ook eventuele problemen nemen wij ter harte. Een ontevreden klant mag immers binnen een week terugkomen voor aanpassingen aan haar of zijn kapsel. Een soort garantie.... Daarenboven 'spaar op je haar' door gebruik te maken van de klantenkaart bij Hair Pluss.